Search

Welkom bij PodoXpert

PodoXpert is een moderne podotherapiepraktijk met diverse vestigingen in de regio Utrecht. Door kennis en kwaliteit te bundelen willen wij een toegankelijk, maar vooral betrouwbaar steunpunt (en keurmerk) vormen voor zowel patiënten, onze podotherapeuten, doorverwijzers als overige – aan ons gerelateerde – (para)medische behandelaars. Informatie, advies en het verbeteren van bekendheid met onze dienstverlening zijn daarom belangrijke uitgangspunten van deze website.

Een PodoXpert is méér dan een podotherapeut

Breed opgeleid, kwaliteitsbewust, beheerst alle facetten van het vak en zet de motivatie ván- en zorg vóór zijn/haar cliënt altijd centraal. Een PodoXpert is nieuwsgierig en altijd bezig met innovatie en educatie om zo de ‘beste’ in zijn/haar vak te blijven. Samenwerking en goede communicatie met huisartsen en andere gerelateerde zorgverleners, zoals bv. fysiotherapeuten vinden wij essentieel voor een optimale behandeling.

PodoXpert! Al meer dan 25 jaar de beste voetzorg!

Door vast te houden aan onze kernwaarden, kunnen we ons onderscheiden in de podotherapie. Hierbij staan uiteraard de zorgkwaliteit en het belang van de patiënt voorop en dat vraagt om goed opgeleide, betrokken vakmensen. Ondanks dat de gezondheidszorg in Nederland onder (commerciële) druk staat, zullen we deze kernwaarden trouw blijven. Een PodoXpert is een specialist die de tijd voor je neemt, die naar je luistert en dan pas onderzoekt en behandelt, maar je ook adviseert hoe je pijnvrij kunt (blijven) lopen en sporten. Met dank aan al onze patiënten en zorgcollega’s die dit al  25 jaar mogelijk maken. Download HIER onze patiëntfolder (pdf) met een overzicht van onze diensten, werkwijze  en praktijken.

Bereikbaarheid​ podotherapiepraktijk

Onze podotherapiepraktijken zijn allemaal zeer goed bereikbaar, zowel met eigen- als met openbaar vervoer. Parkeren is gratis en bijna altijd mogelijk voor de deur van de praktijk. We hebben geen wachttijden, dus een afspraak is altijd wel binnen een week mogelijk.