Zoek

Orthopedische schoenen

Het kan natuurlijk voorkomen dat kleine aanpassingen in je schoenen niet meer voldoende zijn om je voet- en loopproblemen op te lossen. Dan is een orthopedische schoen vaak een welkome oplossing. Jouw PodoXpert zal je hierbij adviseren en begeleiden, ook tijdens het gehele proces van schoenvervaardiging. Wij hebben samenwerking met orthopedische schoenmakers die een scherp oog hebben voor functionaliteit, maar zeker ook voor de cosmetische kant van zo’n orthopedische schoen. Ook hierin is tegenwoordig veel mogelijk!

Meer bewegingsvrijheid

Orthopedische schoenen worden vaak ingezet bij een aangeboren voetaandoening, maar ook bij ziektes als reuma, verlamming, diabetes of aanverwante trauma’s. Het resultaat draagt bij aan veel meer bewegingsvrijheid en comfort.

Oplossing op maat

Naast comfort en bewegingsvrijheid wordt uitvoering ook steeds belangrijker en is er veel mogelijk. Het model (het moet er bij voorkeur uitzien als een gewone, mooie schoen), is er ook veel keuze in leersoort en de kleur van je orthopedische schoenen. Daarom luisteren zij graag naar je wensen om samen met jou en de mogelijkheden te zoeken naar de allerbeste oplossing.

Kennismaking, overleg en advies

Je maakt – op verwijzing van orthopedisch Chirurg of Revalidatiearts – een afspraak met de schoentechnicus voor allereerst een kundig en vrijblijvend advies. Samen met hem stel jij dan je eigen schoen samen; dus kleur, materiaal en model worden afgestemd op jouw wensen. Zoals gezegd blijft jouw eigen PodoXpert altijd beschikbaar voor advies en ondersteuning.