Orthopedische schoenen

Het kan natuurlijk voorkomen dat kleine aanpassingen in uw schoenen niet meer voldoende zijn om uw voet- en loopproblemen op te lossen. Dan is een orthopedische schoen vaak een welkome oplossing. Uw PodoXpert zal u hierbij adviseren en begeleiden, ook tijdens het gehele proces van schoenvervaardiging. Wij hebben samenwerking met orthopedische schoenmakers die een scherp oog hebben voor functionaliteit, maar zeker ook voor de cosmetische kant van zo’n orthopedische schoen. Ook hierin is tegenwoordig veel mogelijk!

Meer bewegingsvrijheid

Orthopedische schoenen worden vaak ingezet bij een aangeboren voetaandoening, maar ook bij ziektes als reuma, verlamming, diabetes of aanverwante trauma’s. Het resultaat draagt bij aan veel meer bewegingsvrijheid en comfort.

Oplossing op maat

Naast comfort en bewegingsvrijheid wordt uitvoering ook steeds belangrijker en is er veel mogelijk. Het model (het moet er bij voorkeur uitzien als een gewone, mooie schoen), is er ook veel keuze in leersoort en de kleur van uw orthopedische schoenen. Daarom luisteren zij graag naar uw wensen om samen met u en de mogelijkheden te zoeken naar de allerbeste oplossing.

Kennismaking, overleg en advies

U maakt – op verwijzing van orthopedisch Chirurg of Revalidatiearts – een afspraak met de schoentechnicus voor allereerst een kundig en vrijblijvend advies. Samen met hem stelt u dan uw eigen schoen samen; dus kleur, materiaal en model worden afgestemd op uw wensen. Zoals gezegd blijft uw eigen PodoXpert altijd beschikbaar voor advies en ondersteuning.

×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× Hoe kan ik je helpen?