Zoek

Sportpodotherapie

Sportblessures en Sportpodotherapie.

Een slechte voetstand, verkeerde sportschoenen en/of inlegzolen voor je sportschoenen  alsook een povere hygiëne zijn vaak de oorzaak van slepende sportblessures. De podotherapeut onderzoekt, test, behandelt en adviseert veel sporters bij de beoefening van hun sport. PodoXpert heeft veel ervaring met sportblessures en werkt dan ook regelmatig samen met diverse sportverenigingen, ook voor wat betreft het leveren van (aantrekkelijk geprijsde) verzorgingsmaterialen.

Zij heeft mij gemotiveerd ... hoe?

“Omdat ik na een intensief sportleven, waarin ik veel aan zaalsporten heb gedaan, te veel klachten kreeg, verloor ik de motivatie om te blijven sporten … hoe erg ik het ook vond! Maar toen ging zij hardlopen en ze kreeg daar zoveel plezier in dat ik het weer begon te missen. Ze heeft mij gemotiveerd om iets aan mijn klachten te doen en kwam ik terecht bij PodoXpert. Tja, en nu lopen we samen … leuk hè!”

Met welke klachten ga je naar een sportpodotherapeut?

Met welke klachten ga je naar een sportpodotherapeut? 
Bij Voetklachten vind je meer informatie over een specifieke klacht!

Specialist en adviseur op sport(schoen)gebied

Constant Kivits, de ervaren podotherapeut van PodoXpert IJsselstein, werkt veel met sporters en heeft zelf ruim 30 jaar intensieve sportervaring. Hij werkt ook veel samen met andere specialisten op sport(schoen)gebied, zoals lopen, wintersport en fietsen. Heb je voet- en/of bewegingsklachten tijdens het sporten? Maak eens een afspraak met Constant Kivits – zelf ook een gepassioneerd sporter/hardloper – hij kan jou niet alleen helpen met je klachten maar ook een professioneel (schoen)advies geven. Vanwege deze expertise is PodoXpert ook al enkele jaren naamgevend hoofdsponsor van de IJsselsteinloop. Een gezellige, sportieve dag voor de hele familie!