Search

Waarom kiezen voor een PodoXpert?

Voetzorg is héél persoonlijk! Want iedere voet is anders, iedere klacht heeft zijn eigen oorzaak en daarom is geen diagnose, behandeling of inlegzool hetzelfde. Daarom kies je voor kwaliteit en ga je naar een betrokken podotherapeut die luistert en de tijd voor je neemt en beschikt over een moderne praktijk met een keurmerk en geavanceerde, digitale onderzoeks- en behandelapparatuur.

Regionale dekking en specialismen​

Onze podotherapeuten worden grondig gescreend op zowel kwaliteit, eventuele specialismen, alsook hun omgang met patiënten en hun collega’s. Immers; bij ziekte of verlof van je eigen PodoXpert mag de behandeling daar nooit onder lijden en moet zijn of haar (vaste) vervanger volledig op de hoogte zijn van jouw situatie. Door de goede regionale dekking komen alle specialismen van onze podotherapeuten, zoals bijvoorbeeld sport of shockwavetherapie, het best tot hun recht voor al onze patiënten.

Bereikbaarheid

Onze podotherapiepraktijken zijn allemaal zeer goed bereikbaar, zowel met eigen- als met openbaar vervoer. Parkeren is gratis en bijna altijd mogelijk voor de deur van de praktijk. We hebben geen wachttijden, dus een afspraak is altijd wel binnen een week mogelijk.

Keurmerk en Kwaliteitsregister voor PodoXpert

PodoXpert heeft door vast te houden aan haar kernwaarden – aandacht en tijd voor patiënt en zorgverlening – een hoge kwaliteitsnorm in de podotherapie. Daarvoor heeft PodoXpert dan ook een certificaat Praktijkkeurmerk gekregen. Dit keurmerk staat, samen met het Kwaliteitsregister Paramedici (KP), borg voor een adequaat kwaliteitsbeleid van de podotherapiepraktijk waaraan het keurmerk is verleend. Het Praktijkkeurmerk dat onze praktijken nu mogen voeren, maakt voor alle partijen in de gezondheidszorg, patiënten, zorgprofessionals, zorgverzekeraars en overheid, zichtbaar dat het goed zit met het kwaliteitsbeleid van PodoXpert.