Zoek

Afspraak of informatie

Afspraak maken mag zonder verwijskaart van uw huisarts

Was het vroeger nog gebruikelijk om met klachten aan voeten of het bewegingsapparaat eerst naar de huisarts te gaan voor verdere verwijzing, dat is nu niet meer nodig. De minister van Volksgezondheid heeft in 2011 definitief bepaald dat de wettelijke verwijsplicht voor paramedische beroepen kan vervallen.

Afspraak of informatie

Voor het maken van een afspraak kun je telefonisch contact opnemen met een PodoXpert vestiging het dichtst bij jouw in de buurt. Hier kun je ook terecht voor meer informatie, praktische vragen of een directe doorverbinding met je eigen podotherapeut. Als deze even niet beschikbaar is, zorgen we dat je zo snel mogelijk wordt teruggebeld.

Online afspraak maken

Je kunt ook online een afspraak maken. Via een formulier kun je jouw voorkeuren kenbaar maken. Op werkdagen krijg je dan binnen 8 werkuren een bevestiging. Let op: de vestigingen hebben niet allemaal dezelfde openingstijden!

Bereikbaarheid

Onze podotherapiepraktijken zijn allemaal zeer goed bereikbaar, zowel met eigen- als met openbaar vervoer. Parkeren is gratis en bijna altijd mogelijk voor de deur van de praktijk. We hebben geen wachttijden, dus een afspraak is altijd wel binnen een week mogelijk.