Trotse Hoofdsponsor IJsselsteinloop

PodoXpert en IJsselsteinloop – We gaan samen verder! Het feit dat we ons, in sfeer en samenwerking, nog steeds heel erg thuis voelen in dit mooie evenement, waarin sport, prestatie, ontspanning en gezelligheid elkaar altijd weten te vinden (zelfs in de virtuele versie van het afgelopen jaar), was voor ons meer dan genoeg reden om onze samenwerking als hoofdsponsor nog eens te verlengen t/m 2024. We gaan er positief gezind vanuit dat deze leuke dag in 2022 – op zaterdag 4 juni – weer zijn oorspronkelijke doel gaat beleven; SAMEN lopen en SAMEN plezier beleven! En de inschrijving is geopend! Loop jij ook mee?

PodoXpert is naamgevend hoofdsponsor van de De IJsselsteinloop! Bijna 3000 lopers maken van dit evenement ieder jaar een bijzonder gezellige happening. Uiteraard lopen wij zelf ook mee voor het goede doel tijdens dit mooie evenement, met een heel goede reden … drie zelfs! 

Drie goede redenen

De doelstellingen van de organisatie heeft PodoXpert ertoe gezet een fysieke bijdrage te leveren aan dit evenement. We zijn namelijk zowel voor, tijdens, als na deze dag aanwezig/bereikbaar voor medische ondersteuning en advies. Een bewuste, weloverwegen keuze dus, met een drietal goed doordachte redenen:

  1. Medische betrokkenheid met sport!
    We krijgen in onze praktijk, naast mensen met voet- en bewegingsklachten. Steeds meer sporters, waaronder ook veel hardlopers, met langdurige- en soms zelfs chronische klachten die direct te maken hebben met hun sport. PodoXpert is bekend met deze klachten/blessures en werkt ook veel samen met diverse sportverenigingen.
  2. Onbekendheid met het paramedische beroep van podotherapeut
    Veel van deze voet- en bewegingsklachten/sportblessures zijn relatief snel en simpel te verhelpen. Met een goed advies zelfs te voorkomen. Veel mensen zijn nog onbekend zijn met paramedische vak ‘podotherapie’. Wat doet een podotherapeut dan precies? Een podotherapeut behandelt mensen met een afwijkende voetstand en/of looppatroon en gerelateerde klachten aan heup, rug of nek. Vaak is dat de oorzaak voor slepende klachten en -sportblessures.
  3. Lokaal/sociale betrokkenheid met evenement en doel
    PodoXpert is graag betrokken bij lokaal/sociale (sport)evenementen zoals de IJsselsteinloop, zeker als deze gepaard gaan met goede doelen. Vanaf de eerste bespreking hebben wij een goed gevoel gehad met de organisatoren van dit prachtige evenement en gaan daarom met veel plezier en vertrouwen deze samenwerking aan!

Wilt u meer weten over dit leuke evenement, de goede doelen, de te lopen afstanden en dan wellicht zelf ook eens meedoen? Kijk dan op www.ijsselsteinloop.nl En heeft u pijnklachten met hardlopen? Loop er niet mee door, maak een afspraak als u (of uw kind) bewegingsklachten heeft, dus ook al is het alleen met sporten.