Zoek

Over PodoXpert

Dank voor jullie vertrouwen!

PodoXpert bestaat 30 jaar!  En dat is mede dankzij jullie, daarmee bedoelen we uiteraard onze patiënten en doorverwijzende zorgcollega’s. Door vast te houden aan onze kernwaarden – aandacht en tijd voor patiënt en zorgverlening – hebben we een hoge kwaliteitsnorm in de podotherapie op kunnen bouwen. Een moderne praktijk met een keurmerk en geavanceerde, digitale onderzoeks- en behandelapparatuur. En dat komt vooral door  het vertrouwen van onze zorgcollega’s en patiënten. Heel veel dank hiervoor en we hopen dat we nog lang op deze fijne manier door kunnen gaan! Lees HIER het artikel van Zenderstreeknieuws over dit mooie jubileum!

Team PodoXpert

De organisatie

PodoXpert – met eigenaar en podotherapeut Constant Kivits – heeft het hoofdkantoor (tevens praktijk) in IJsselstein. Daarnaast beschikt PodoXpert over nog een aantal vestigingen, allen in de regio Utrecht, aangestuurd door meerdere podotherapeuten.

Toekomstvisie

PodoXpert heeft een duidelijke visie als het gaat om zorgverlening. Niet alleen binnen de huidige vorm van podotherapie en voetverzorging, maar zeker ook naar de toekomst toe. De zorgmarkt is sterk in beweging, de druk op de zorgverlener wordt groter, zeker op administratief gebied. Daarbij zien we – tegen wil en dank – ook commerciële belangen langzaam hun intrede doen. De verhouding tussen zorg verlenen en de overige praktijkverplichtingen komt zo behoorlijk uit balans te liggen. Daarmee komen we dan ook direct bij de kernwaarde van PodoXpert. Ondanks de arbeidsintensieve regelgeving streven we ernaar om primair een zorgverlener te zijn met passie voor het vak. Zo houden we de kwaliteit van onze zorgverlening op hoog niveau.

Mission statement
“Het bieden van kwalitatief de best mogelijke zorg, door inzet van de meest getalenteerde zorgverleners, in een fysiek en sociaal optimale werkomgeving, met persoonlijke en flexibele ondersteuning vanuit een strakke organisatie!”

Identiteit
Een PodoXpert is méér dan een podotherapeut! Hij is breed opgeleid, kwaliteitsbewust, beheerst alle facetten van het vak en zet de motivatie ván- en zorg vóór zijn cliënt altijd centraal. Hij is ‘zakelijk’ empatisch, vriendelijk, zelfstandig, proactief en punctueel. Hij staat open voor innovatie en educatie om zo de ‘beste’ in zijn vak te blijven. Groei van de organisatie is daarom altijd ondergeschikt aan deze kwaliteitsnorm!

Normen en waarden
Collegialiteit naar zorgverleners is een vanzelfsprekendheid, samenwerking met hen ziet een PodoXpert als ontwikkeling van zijn vak en kunde. Binnen het kader van zijn identiteit en zijn streven naar persoonlijke groei werkt hij mee om de naam ‘PodoXpert’ verder uit te bouwen.

Educatie
De organisatie zorgt voor kwalitatief hoogwaardig (aanvullend) onderwijs om de professionele en persoonlijke groei van haar medewerkers te kunnen handhaven en/of te verbeteren om zo met het merk “PodoXpert” te kunnen meegroeien.

Samenwerking

Samenwerking met gerelateerde zorgverleners/doorverwijzers zoals huisartsen, fysiotherapeuten, (medisch) pedicures en orthopedisch schoenmakers is geen streven maar een ‘must’! Dat is in het belang van de podotherapeut en de zorgverlening, maar vooral in het belang van zijn patiënt. Korte lijnen tussen specialisten die van elkaar weten hoe ze werken, dat is PodoXpert!