Afspraak maken of e-consult?

Ondanks de verscherpte maatregelen blijven onze praktijken bereikbaar voor alle consulten en behandelingen. We zijn hierop volledig ingericht met alle voorzorgsmaatregelen, incl. mondkapjes, max. 1 persoon in de wachtkamer enz. Uiteraard hebben we (vooraf) nog het alternatief voor een telefoon- of videoconsult (e-consult) om u wellicht (met pijnklachten) te kunnen helpen. Hieronder leest u meer hierover. Wilt u een afspraak maken? Op onze CONTACTPAGINA vindt u de RIVM-regels, ons telefoonnummer en het afspraakformulier!

Hygiëne-protocol bij bezoek aan de praktijk

 • Kom alleen naar de praktijk.
 • Een minderjarig kind en mensen die door een beperking begeleiding nodig hebben, mogen in de praktijk vergezeld worden door een volwassene.
 • Kom maximaal 5 minuten voor het tijdstip van de afspraak.
 • Desinfecteer uw handen bij binnenkomst.
 • Geen handen schudden
 • Houd 1,5 meter afstand tussen u en evt. andere patiënten in de praktijk.
 • Raak zo min mogelijk oppervlaktes en deurklinken aan
 • Volg de aanwijzingen van uw podotherapeut.
 • Betaal contactloos met pin of mobiel.

Wat is een e-consult?

Dat is een videogesprek via uw telefoon, tablet of PC. Zo kunnen we 1-op-1 uw klachten bespreken en kijken wat de mogelijkheden zijn om deze klachten (voorlopig) op te lossen of te verminderen. Een afspraak voor verder onderzoek en evt. behandeling kan daarna nog gemaakt worden, maar we proberen eerst om u ‘optimaal op de been te krijgen of te houden’!

Veilig en betrouwbaar

Wij gebruiken hiervoor het programma Clickdoc, een veilig en officieel erkend medium om patiënten te mogen helpen en u (tijdelijk) op een alternatieve manier zorg te kunnen verlenen. Dat betekent dat u ook voor dit consult verzekerd bent, uiteraard afhankelijk van uw eigen aanvullende polisvoorwaarden. Check hiervoor eventueel uw polis. Ook het Ministerie van Volksgezondheid ondersteunt deze manier van zorgverlening. U kunt HIER ook de pdf downloaden van onze erkende vereniging NVvP over Digitale Zorg.

Wilt u telefonisch een videoconsult inplannen of wellicht eerst weten hoe het werkt én hoe het zit met uw vergoeding? Bel gerust voor meer informatie met ons team via tel. 030 6870 708. Wij leggen het u graag uit!

Hoe werkt het?

Er zijn 2 mogelijkheden: U belt ons rechtstreeks om een videoconsult in te plannen via tel. 030 6870 708. We noteren met deze eerste intake uw gegevens en daarna nodigen wij u – per e-mail of SMS (alleen voor mobiel) – uit voor een videoconsult, op een door ons samen bepaald tijdstip.
De andere mogelijkheid is dat u het formulier – zie onder voor meer info – invult voor een videoconsult en daarbij een voorkeur aangeeft voor een dagdeel. U krijgt dan per SMS of e-mail een uitnodiging op datum en tijdstip.

U hebt een uitnodiging gehad?

 • Klik op de link die u vindt in uw SMS of e-mail en
 • Klik op ‘Koppeling openen’
 • Klik daarna op OK
 • U bent nu in de beveiligde Clickdoc omgeving
 • Vul uw voor- en achternaam in en laat uw sessie beginnen

U bent al patiënt van PodoXpert en u wilt nieuwe (of extra) inlegzolen?

Dan hebben wij al uw gegevens al in ons systeem staan. U kunt deze inlegzolen dan bestellen via dit speciale zolen-formulier, telefonisch via 030 6870 708 of via dit e-consult. De zolen worden u dan toegestuurd of door ons gebracht. U krijgt vooraf dan een e-mail of SMS.

Afspraakformulier Videoconsult

Klik HIER voor het formulier voor een videoconsult. Dit is ons normale formulier om een fysieke afspraak te maken bij één van onze praktijken. Kies hierbij voor IJsselstein, dat is ons hoofdkantoor. En geef onderin bij ‘Reden voor afspraak’ aan of u een SMS of een e-mail wilt hebben.
LET OP: Geef voor een videoconsult met mobiele telefoon dan wel uw mobiel nummer op!

Tenslotte

We kunnen ons voorstellen dat een videoconsult vreemd overkomt om uw voet- of bewegingsklachten te bespreken, zeker als u nieuw bent bij ons. Maar het doel is om uw klachten in deze situatie zo goed mogelijk te verhelpen of terug te dringen. Vertrouw op onze 25-jarige kennis en ervaring als paramedisch zorgverlener met een erkend keurmerk. Want ondanks de tijdelijke afstand, durven we nog steeds te zeggen, PodoXpert … Persoonlijke aandacht voor optimale zorg   

Sterkte in deze moeilijke tijd, zorg goed voor elkaar!

Constant Kivits en team PodoXpert