Afspraak maken of even persoonlijk contact?

Onze praktijken zijn gewoon open voor onderzoek en behandeling. Loop dus niet door met uw voet- en bewegingsklachten, uw klachten kunnen hierdoor mogelijk nog verslechteren. We zijn volledig (en veilig) ingericht op de actuele situatie, met alle mogelijke voorzorgsmaatregelen en mede afhankelijk van de actuele regels, inclusief mondkapjes, max. 1 persoon in de wachtkamer, bescherming in de behandelkamers enz. Hieronder leest u meer hierover.

Uiteraard is er ook nog de mogelijkheid om (vooraf) telefonisch uw pijnklachten even te bespreken. U krijgt altijd direct een podotherapeut aan de lijn en wordt dus meteen verder geholpen.  Wilt u direct een afspraak maken? Op onze CONTACTPAGINA vindt u de RIVM-regels, ons telefoonnummer en het afspraakformulier!

Hygiëne-protocol bij bezoek aan de praktijk

  • Kom alleen naar de praktijk.
  • Een minderjarig kind en mensen die door een beperking begeleiding nodig hebben, mogen in de praktijk vergezeld worden door een volwassene.
  • Kom maximaal 5 minuten voor het tijdstip van de afspraak.
  • Desinfecteer uw handen bij binnenkomst.
  • Geen handen schudden
  • Houd 1,5 meter afstand tussen u en evt. andere patiënten in de praktijk.
  • Raak zo min mogelijk oppervlaktes en deurklinken aan
  • Volg de aanwijzingen van uw podotherapeut.
  • Betaal contactloos met pin of mobiel.

U bent al patiënt van PodoXpert en u wilt nieuwe (of extra) inlegzolen?

Dan hebben wij al uw gegevens al in ons systeem staan. U kunt deze inlegzolen dan bestellen via dit speciale zolen-formulier, telefonisch via 030 6870 708 of via dit e-consult. De zolen worden u dan toegestuurd of door ons gebracht. U krijgt vooraf dan een e-mail of SMS.

Tenslotte

Als u in deze tijd twijfelt over een direct bezoek aan de praktijk, kunt u ook vooraf telefonisch even met ons uw klachten bespreken. We kunnen ons goed voorstellen dat alle maatregelen vreemd overkomen en dat het ook wat ongemakkelijk is om eventueel uw klacht vooraf telefonisch met ons te bespreken, zeker als u nieuw bent bij ons. Maar het doel is om uw klachten in deze situatie zo goed (en snel) mogelijk te verhelpen of terug te dringen.

Vertrouw op onze 25-jarige kennis en ervaring als paramedisch zorgverlener met een erkend keurmerk. Want ondanks de tijdelijke afstand, durven we nog steeds te zeggen, PodoXpert … Persoonlijke aandacht voor optimale zorg   

Sterkte in deze moeilijke tijd, zorg goed voor elkaar!

Constant Kivits en team PodoXpert