Praktijk voor podotherapie en sportpodotherapie in Houten, ook voor
Werkhoven, Odijk, Driebergen en Bunnik

PodoXpert Houten

Praktijk Houten vanaf 1 april 2019 tijdelijk verplaatst.

Afspraken van deze praktijk worden vanaf 1 april 2019 tijdelijk waargenomen in IJsselstein of Vianen. Het telefoonnummer en e-mailadres blijven actief en ongewijzigd. U kunt dus gewoon afspraken blijven maken.

Locatie:
Pelmolen 2 3994 XZ Houten
In het pand van Care Orthopedie!

Afspraak maken
Voor het maken van een afspraak kunt u bellen tijdens kantooruren. Behandelingen vinden uitsluitend plaats in de praktijk en op afspraak. Online afspraak maken bij PodoXpert.

Klachten en diagnoses
U zit met een klacht waar u niet goed raad mee weet of u hebt een verwijzing of een diagnose gehad van uw huisarts? Waarmee gaat u naar een podotherapeut?

Vergoeding en eigen risico
De meeste behandelingen worden vergoed vanuit de aanvullende verzekering en vallen daarom niet onder uw eigen risico. De hoogte van de vergoeding is echter verschillend per maatschappij en per polis. Lees verder

Vestigingen

PodoXpert trotse Hoofdsponsor IJsselsteinloop
PodoXpert is al 3 jaar naamgevend hoofdsponsor van de lokaal wereldberoemde hardloopwedstrijd De IJsselsteinloop! Bijna 3000 hardlopers, van klein naar groot, van fanatiek naar ‘voor de lol’, maken van dit evenement ieder jaar een bijzonder gezellige happening.